Sportkleding

… zullen verbaasd zijn over wat allemaal mogelijk is bij Borduurstudio Budel. Want het gaat niet alleen om borduren, wij confectioneren ook de meest uiteenlopende zaken. Zo hebben we in het verleden vaandels, trommelkleedjes,  sjerpen, carnavalskleding en nog veel meer items niet alleen voorzien van fraai borduurwerk, maar er ook bijzonder mooie afgewerkte stukken van gemaakt. 
Wat ook interessant kan zijn voor verenigingen is onze ontwerpservice. Dikwijls zijn logo’s van verenigingen in een ver verleden ontstaan en nooit meer up-to-date gebracht. Of is de huisstijl nooit professioneel ontworpen. Borduurstudio Budel kan uw vereniging desgewenst een nieuw of vernieuwd gezicht geven tegen een tarief dat (in combinatie met borduurwerk) ongeëvenaard laag is als u het vergelijkt met dat van ontwerpstudio’s. Kiest u toch niet voor borduren? Geen probleem: wij verzorgen ook zeefdruk, flockprint, sublimatie, transfers enzovoorts.
Ook bieden onze méér dan 200.000 kant-en-klaar patronen vele mogelijkheden. Waar uw vereniging ook mee bezig is: wij hebben altijd wel een aantal fraaie patronen die aansluiten op uw bezigheden.


Offerte aanvragen